More Care - levenslang leren in de zorg

De zorg evolueert en dat wil jij als verpleegkundige natuurlijk ook. More Care biedt je vormingen aan die je helpen om mee te groeien. Zo ben jij klaar voor de zorg van morgen. Op deze pagina lees je meer over het aanbod van Campus Mechelen. 

Veerkrachtig het jaar starten...

Met deze vorming willen we zo veel mogelijk verpleegkundigen in deze bijzondere tijd ondersteunen. We werkten daarom een bijzonder aanbod uit.

Online

Deze vorming wordt online aangeboden, live op 25/02/21. Nadien is deze nog 2 maanden online beschikbaar. Handig voor wie op het moment zelf geen tijd had en ook leuk voor wie iets wil herbekijken. En bovendien ideaal om veel verpleegkundigen de tijd te geven mee te volgen. 

Kostprijs

Inschrijven kan bovendien voor alle verpleegkundigen van een zelfde zorgorganisatie voor een eenmalige kost van 150 euro. Voor dit bedrag registreren we voor jouw onderneming wie deelnam, we bezorgen je een overzicht en een vormingsattest (5u) voor elke deelnemer. Individueel inschrijven kost 45 euro. 

Na inschrijving ontvangt u een toegangslink die tevens voor de registratie en monitoring van de deelname zorg. Op basis hiervan verstrekken wij de vorminsattesten. 

Programma

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven