Memory Warmste Week 2021

10 euro uitgeven, die je niet snel vergeten bent?

Voor die 10 euro koop je een Memory en steun je De Warmste Week. Studenten van het vierde jaar verpleegkunde aan Thomas More Mechelen kozen ervoor om een project op poten te zetten dat helemaal past binnen het thema van DWW dit jaar: kunnen zijn wie je bent.

“Het begon tijdens onze stages waar we heel bijzondere en ook kwetsbare mensen ontmoetten. We vroegen hen om een een kunstwerk maken waarin ze konden tonen wie ze zijn. Om te laten zien hoe mooi en uniek elk van ons is, ieder met zijn eigen verhaal. Soms grappig, soms ontroerend, maar altijd inspirerend. Met deze kunstwerken hebben wij een memoryspel gecreëerd, dat we nu verkopen ten voordele van DWW.

Memory Warmste Week 2021

Het is ook veel meer dan gewoon een spel: elk kaartje is een uitnodiging om een verhaal te vertellen en met elkaar in gesprek te gaan. Wat roept de tekening bij je op? Herken jij jezelf inde tekening? Welk verhaal zou jij er bij vertellen? Welke afbeeldingen passen volgens jou bij elkaar?

We hopen dat jullie evenveel plezier beleven aan het spelen als wij!”

Voor maar 10 euro haal je deze verrassende Memory in huis en steun je tegelijkertijd De Warmste Week 2021!
Bestel ‘m via deze link en kom ‘m afhalen in een van onze ophaalpunten.

Dit project kwam tot stand dank zij de medewerking van veel mensen! Wij houden eraan om iedereen te bedanken voor de inzet en het enthousiasme, in het bijzonder ook het bedrijf C+ printing dat het spel heeft geproduceerd op een kwaliteitsvolle wijze.

Posts created 43

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven