Bloed, zweet en tranen… en nu even genieten!

Fien

Na twee weken blok en een lange examenperiode is het einde er gekomen. Deze examenperiode ging voor mij in een flits voorbij. De blok was nog rustig, maar de examens volgden elkaar snel op. Door me goed voor te bereiden en vooraf alle leerstof samen te vatten denk ik dat ik het er toch goed vanaf heb gebracht. Niet alle examens gingen supergoed natuurlijk, maar de truc is dan om dat even achter je te laten, kort te ontspannen en je dan klaar te maken voor het volgende.

Nu de examens gedaan zijn heb ik deze week nog wat tijd voor mezelf en ook om me een beetje voor te bereiden op de stage die volgende week start. Ik sta deze keer op de afdeling orthopedie, waar ik waarschijnlijk wat meer beweging zal krijgen na een paar weken enkel achter mijn bureau zitten. Ik kijk er al naar uit!

Yana

Na een lange periode van bloed, zweet en tranen is er eindelijk een einde gekomen aan de zware examenperiode. De examens volgden elkaar heel snel op, waardoor ik bijna geen tijd had om aan iets anders te denken.

Na deze zware periode heb ik enkele dagen de tijd om te recupereren, slaap in te halen en mijn stage in orde te maken. Ik start volgende week al met stage waardoor ik geen lesvrije week heb. Ik heb stage op geneeskunde 5. Hier kijk ik naar uit, want ik ben het beu om een hele dag achter mijn bureau te moeten zitten en te studeren. 

Tinne

Mijn laatste examen is eindelijk achter de rug! Ik was al aan het studeren vanaf de kerstvakantie, en ben nu opgelucht dat ik kan uitrusten.
Ik heb me heel hard ingezet deze examenperiode. Sommige examens gingen beter dan anderen. Het praktijkexamen geeft me altijd heel veel stress en dat was deze keer dus ook het geval. Ik probeerde gewoon rustig te blijven. Hopelijk was het goed genoeg.
Soms ben ik misschien wat te perfectionistisch, waardoor ik wil dat alles echt helemaal juist is en waardoor ik mezelf niet toelaat om fouten te maken. Maar eigenlijk is fouten maken gewoon menselijk. Dit is misschien een goede tip voor iedereen die ook alles perfect wil doen.
De examens zijn nu voorbij en we hebben ons best gedaan. Nu kunnen we alleen maar afwachten en genieten van de vakantie!

Posts created 43

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven