Warme koude dagen

5, 4, 3, 2, 1, examentijd. Hoewel ik als docent al even de schoolbanken ruilde voor de andere kant van het verhaal, ben ik de tijd van toen niet vergeten. Feestjes skippen omdat je moet studeren. Met een schuldgevoel naar de kerstmarkt. Als ik denk dat we toen nog even in de sneeuw konden gaan spelen om te ontspannen, realiseer ik me dat ik niet enkel docent, maar ook oud ben geworden. 🙂 

Waarom ik zonet moest denken aan de tijd van toen? Ik zit aan mijn bureau te brainstormen over wat te posten op social media in de komende vakantieperiode. Want ja, natuurlijk wil ik dat goed voorbereiden zodat ik tijdens de vakantie even het werk uit mijn hoofd kan zetten. En dan realiseer ik me dat wat ik zo graag wil net voor studenten onmogelijk zal zijn. Daar kan ik wel iets mee.  

Een aftelkalender naar het examen vol warme en nuttige tips voor studenten zal het worden. Zo steken we studenten een hart onder de riem. En tegelijk maken we iedereen die het wil zien bewust van de examentijd. Hopelijk zorgt dat ook wel eens voor wat steun uit onverwachte hoek. 
Dankzij de technologie kan ik dat werk netjes vooraf plannen, maar ik ben alvast terug even helemaal mee met het studentengevoel van de komende weken. Een warme chocomelk serveren, een extra kaartje, een aangepaste feest-timing, … Ik pas mijn agenda met plezier wat aan.  

Het resultaat! 

Posts created 43

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven