Studenten en docenten bloggen

blog (het/deo en mmeervoud: blogs)

1 weblog

web·log (het/deo en mmeervoud: weblogs)

1 actuele website waarop regelmatig korte stukjes, foto’s, filmpjes enz. verschijnen, al dan niet uit de persoonlijke sfeerblogeen weblog bijhouden

 Bron: Van Dale Online

Moderne tijden, moderne communicatie. Deze blog geeft de gezichten uit de opleiding Bachelor in de Verpleegkunde op Campus Mechelen een stem.

Hebben we dan zoveel te vertellen? Natuurlijk!
Divers en talrijk als we zijn, hebben we met regelmaat wel iets te overpeinzen, te delen, van de daken te schreeuwen of gewoon heel even onder de aandacht te brengen.

Wie je hier kan vinden? Studenten van alle jaren en trajecten, oud-studenten, docenten, andere medewerkers … Iedereen die wel eens in zijn pen wil kruipen is welkom.

Wat je hier kan vinden? Vrolijke, ernstige, filosofische, grappige, gedurfde overpeinzingen die de ene keer al wat meer dan de andere keer een link hebben met onze opleiding en ons vak.

Waarom je ons hier kan vinden? Gedeelde vreugde is dubbele vreugde en gedeelde smart is halve smart. We delen onze verhalen graag met jou en hopen stilletjes dat jij als lezer ook onze verhalen mee de wijde wereld in draagt.

Waarom wij graag jouw reactie lezen? Schouderklopjes, kritische bedenkingen, enthousiasmerende input …. Dat drijft ons!

 

 

Posts created 43

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven